Biztonság kompromisszumok nélkül

INTEGRA

Az INTEGRA vezérlőpanelek lehetővé teszik behatolásjelző, támadásjelző és otthonautomatizálási funkciók egyetlen rendszerben történő kivitelezését. Ez a megoldás többet nyújt, mint az egyes különálló rendszerek funkcionalitása. Nem csak kényelmes, hanem gazdaságos is, mert ugyan azok eszközök számos funkció végrehajtására alkalmasak. Egyszerű használatuk szintén nagyon fontos. Az INTEGRA rendszerek kialakítása során különös figyelem irányult a rendszerek ösztönös és felhasználóbarát kezelését biztosítő eszközök létrehozatalára.

A ház összes funkciója egy helyen

 

A legfejletteb vezérlőeszköz az INT-TSH2 érintőképernyős kezelő. A rendszer felhasználói számára megszámlálhatatlan személyes beállítási lehetőséget, valamint problémamentes és kényelmes rendszerkezelést biztosít. Ösztönös grafikus felület, 7″-os érintőképernyő, widget-ek, makróparancsok alkalmazása, élő IP kamera képmegjelenítés csak néhány tulajdonság, mely kiemelkedővé és a legigényesebb felhasználók számára megfelelő választássá teszik ezt a kezelőt a piacon.

Távoli rendszervezérlés

 A rendszer összes funkciójának gyors és kényelmes távoli vezérlésére szintén lehetőség kínálkozik. Az INTEGRA CONTROL alkalmazás okostelfonját, táblagépét az egyész épület vezélésére szolgáló központá változtatja..

Elérhető biztonság, kényelem, és megtakarítás

  • riasztó- és háziautomatizálási rendszer egyesítése. nincs szükség külön a rendszerek megvásárlására
  • modern megoldásoknak köszönhető kényelmesebb és biztonságosabb élet
  • otthoni gépészeti rendszerünk automatikus működése mellyel sok költség megtakarítható
  • kezelőről vagy mobilalkalmazásból egyetlen gombnyomással kiváltható eseménysorozat. pl: összes redőny le – nappali hangulatvilágítás be – fűtés 23.5 fokra állítása és indítása, látványkandalló be stb…
  • intelligens energiakezelésnek köszönhető megtakarítás érhető el
  • új és már létező rendszerekkel is kompatibilis
  • rugalmas rendszer bővítési lehetőség. kiépített rendszert követően is bármikor bővíthető mindenféle rongálás nélkül.
  • hagyományos villanyszereléshez képest sokkal rugalmasabb változtathatóság pl. egy kapcsolóval nem csak a nappali világítást szeretnénk kapcsolni hanem mondjuk a folyosót is, ebben az esetben nincs szükség átkábelezésre csak egyszerűen beállítható
Intelligens világítás

Az INTEGRA vezérlőpanellal kiépített rendszer használata lehetővé teszi az egyszerü világításvezérlést. A kiválasztott világítások be-, illetve kikapcsolása történhet például mozgásérzékelők vagy alkonykapcsolók által, de egyedi lámpák is meghatározott ütemező vagy a felhasználók igényi szerint működtethetőek.
A MAKRÓ parancsok alkalmazása nagyon kényelmes a kezelő vagy a mobilalkalmazás megfelelő ikonjának megérintésével egy egész utasítás sorozat, pl. kertvilágítás megfelelő sorrendben történő felkapcsolása indítható el.

A rendszer akár, a létesítményben áramszünet esetén történő mozgást megkönnyítő vészvilágítási elemeket is tartalmazhat.

Tökéletes hőmérséklet

Az INTEGRA rendszer a szobák hőmérsékletének, a megfelelő napszak szerinti megkívánt szinten tartása vagy beállítása céljából fűtés és légkondicionálás vezérlésre is beprogramozható. A család összes tagjának házból történő eltávoztát követően légkondicionálás ki-, a fűtés pedig a riasztórendszer élesítésének pillanatában gazdaságos módba kapcsolható. A légkondicionálás vagy a fűtés riasztórendszer álatlai vezérlése nam csak kényelmes, hanem valós energiamegtakarítást is hozhat.

Redőny és árnyékoló vezérlés

Árnyékoló redőny, betörésvédelmi redőny, faredőny és elektromos függöny, elektromos kapu– ezek mindegyike szintén vezérelhető INTEGRA vezérlőpanelekkel. Ez lehetővé teszi az árnyékolóknak vagy redőnyöknek az egész házban történő, akár távolról, az okostelefonos alkalmazás segítségével egyszerű és gyors felemelését vagy leengedését is. Friss levegő akadálytalan beáramlása céljából leengedett redőny esetén az ablak kibillentésének vagy kinyitásának hatására a redőny akár automatikusan is felemelhető.

Szezám tárulj

Az INTEGRA központok biztosítják a ház bejárati kapujának, a garázsajtónak vagy a kertkapunak a vezérlését is. Ezek kinyithatóak az érintőképenyős kezelő ikonjának megérintésével, univerzális távvezérlővel, valamint mobiltelefonok vagy az okostelefonos alkalmazás segítségével. A kertkapuk, kocsibejárók a betörésvédelmi redőnyökhöz, stb-hez hasonlatosan az este beköszöntekor vagy a riasztórendszer élesítésekor automatikusan bezárhatóak.

Jelenlét szimuláció

Mind a bel-, mind a kültéri világítás automatikus vezérlése betörés elleni védelemere is szolgálhat. Ehhez mindösszesen a riasztórendszer oly módon történő beprogramozása szükséges, mely a háziak hosszabbidejü jelenlétének hiányában lehetővé teszi a szobák és a ház körüli világítás véletlenszerü kapcsolgatását. Ez azt a benyomást keltheti, hogy valaki állandóan otthon tartózkodik, így valószínüleg elriasztja a potenciális behatolókat.

És ha mindez kevés lenne
KNX rendszer kompatibilitás

Az INT-KNX-2 modul lehetővé teszi az INTEGRA központokkal működő rendszer funkcionalitásának a nemzetközi KNX szabvány szerint működő fejlett épületautomatizálási rendszerekkel történő kombinálását.